Słodkie stoły weselne

Słodkie stoły od dawna goszczą na przyjęciach weselnych w Polsce, przez co spychają na drugi plan inne atrakcje. Słodki stół to cały bufet składający się z kompozycji kolorów i kształtów wyglądających i smakujących wspaniale.

Jeśli chcecie wynająć profesjonalną firmę zajmującą się przygotowaniem słodkich stołów musicie liczyć się z kosztem minimum 3000 złotych. Dzięki temu zaoszczędzicie swój cenny czas i poświęcicie go na inne ważne zajęcia. podczas wyboru słodkiego stołu warto dopasować go kolorystycznie do motywu przewodniego wesela, tak aby wszystko było spójne kolorystycznie. Kolejny ważny aspekt to wybór małych łakoci a raczej tych w kawałeczkach. Lepiej wystawić ciasto pokrojone niż pełną blachę. Warto zaznaczyć, że lepiej donosić ciasta podczas wesela niż od razu załadować cały stół gdyż znajdą się na nim inne słodkości, którymi będą mini torciki, koktajle z rurką, lemoniada, kremy, makaroniki, draże, lizaki, pralinki, ptysie i wiele innych. najważniejsze jest to aby każda słodkość komponowała się ze sobą na stole. Dodajmy, że warto podpisać każdą ze słodkości i oznaczyć za pomocą ozdobnych winietek. Poniżej fotografie zrobione w miejscu jakim jest Pałac Zdunowo przedstawiające słodkie stoły. 

Zostaw Komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *